Vlak voor de zomervakantie heb ik in de winkel van Scrapwereld een hele leuke workshop mogen geven, Namelijk de Zomer Planner workshop.Wat was het een geweldige leuke dag! Het was mijn eerste workshop bij Scrapwereld en uiteraard heb ik er weer een echte Linda vibe aangegeven door de ruimte aan te passen aan de zomerse sfeer die er toch echt wel bij hoort.

Zo hadden we vrolijke slingers hangen met flamingo’s en ananassen, hadden we fruit op zomerse stokjes en uiteraard was ik aangekleed in zomerse sfeer. Oftewel ik had er enorm veel zin in!Tijdens het klaarzetten van de workshop materialen kwamen al snel de eerste meiden binnen wandelen. Die konden alvast heerlijk rondkijken in de winkel en een plekje uitkiezen. Nadat iedereen zijn plekje had gekozen gingen we van start.

Eerst wat huishoudelijke mededelingen en daarna een uitleg van wat ze die dag konden verwachten. Met veel enthousiasme is iedereen aan de slag gegaan. We hebben gewerkt met de Summer Fun lijn van Echo park. We hebben de voorkanten van de planners beplakt, er zijn pockets gemaakt en uiteraard hebben we ook met de fuse tool gewerkt.

Er was één cursiste die echt niets met de zomer had en heel graag een planner wilde maken voor het vastleggen van haar dochter haar dagen bij het KDV. Die heeft dus gewerkt met de Under the Sea lijn van Doodlebug. Ook die planner is zo mooi geworden.

Het spannendste moment van de dag was het binden van de planners met de Cinch machine. Dan zie je de planners echt tot een geheel komen, Alles is goed gegaan en wat zijn ze stuk voor stuk mooi geworden. Ik kan niet wachten om alle planners deze zomers in gebruik te zien.

     

Al met al was het dus een geweldige dag. Ik ben blij! Hopelijk volgen er na de zomer snel meer van zulke gezellige workshopdagen.

Fijne zomer!

Liefs, Linda

Positive SSL