Afgelopen dinsdag hebben wij onze eerste Scrapwereld Design Team meeting gehad. Wat keek ik hier naar uit! Al een aantal weken had ik mij stil moeten houden en ik kan je zeggen dat was best moeilijk. Wendy had mij namelijk gevraagd om Coördinator van het Design Team te worden. Natuurlijk zei ik direct JA! Ik bedoel, ik ben dol op het plannen en organiseren en nu mag ik dat combineren met het creatief bezig zijn binnen een geweldig team.

Terwijl iedereen langzaamaan binnen kwam viel het ons op dat we allemaal blauw/wit gekleed waren. Hoe bedoel je een goed op elkaar afgestemd team! Hopelijk is dit een teken voor de toekomst :-). Uiteraard hebben we een groepsfoto gemaakt en toen we deze deelden op Instagram volgde al snel de hastags #teamblond & #teambril oftewel meet #teamblondmetbril :

Na de foto gingen we aan tafel en Wendy had voor iedereen een persoonlijk “welkom in het team” cadeau klaargelegd. Het papier alleen al vonden wij allemaal mooi en hebben wij dan ook bewaard.

   

Natuurlijk waren we heel benieuwd wat erin in zat. En terwijl Wendy deze foto maakte hoorde ik naast mij al een vreugde kreet hahaha Marieke kon niet wachten en was helemaal blij met de inhoud.

Het was dan ook een geweldig cadeau. Een gepersonaliseerde planner van kaisercraft.

   

Daarna was het tijd voor de meeting. Onder het genot van verse aardbeien, thee en Macarons hebben we leuke toekomstplannen besproken en kijk ik met veel enthousiasme uit naar het werken met dit geweldige team!

  

Liefs Linda

 

Positive SSL