In de facebook groep maak het op zijn we allemaal bezig met het maken van ons jaardoelenplan en dit met elkaar te delen zodat we bij elkaar steun kunnen vinden als het even niet meer wil lukken. In de groep zijn we al met ruim 400 leden en zijn er dus allemaal verschillende doelen opgesteld. Sommige hebben hele grote doelen en anderen weer kleine. Er zijn leden die zich vooral willen richten op het opmaken van materialen en leden die vooral projecten die nog onaf in de kamer liggen echt willen af maken. En bijna allemaal willen we een opgeruimde en beter georganiseerde hobby werkplek.

Ik zal proberen iedereen te stimuleren en te inspireren om deze doelen om een leuke en ontspannen manier ook te halen. Dus als eerste “opdracht” heb ik gevraagd om deze doelen ook echt op papier te zetten. Vanuit daaruit kun je verdere plannen maken en hou je inzichtelijk hoe ver je al bent. En door dit dan weer te delen met anderen maak je meer kans je doelen ook echt te halen. Dus hierbij deel ik met jullie allemaal mijn jaardoelenplan voor dit project:

Ik heb gekozen om het plan in mijn a5 home planner bij te houden onder de tab projecten. Hierbij maakte ik gelijk gebruik van de spullen die ik nog had. Want een groot doel van dit project is om ook echt de spullen die je nog hebt eens te gebruiken. Nu had ik dus nog to do inserts en een hele stapel met stickers die ik ooit zelf had ontworpen en uitgeprint. Daarbij zat ook een vel met letters waarmee ik dus de titel van dit project heb gemaak.

Mijn doelen had ik eerst op een kladblokje geschreven. Want ik had een hele lijst met doelen maar het is dan ook belangrijk om te kijken wat is haalbaar in een jaar. Dat is voor iedereen anders want het hangt helemaal af hoeveel tijd je hebt om aan deze doelen te werken. Voor mijzelf had ik bedacht om per kwartaal aan 1 groot project te werken dat ik graag af wilde maken. Daarnaast 2 workshop projecten die ik dit jaar op verschillende locaties in Nederland wil gaan aanbieden. Ook heb ik nog mijn 2018 TN jaar project.

Dan denk ik dat het jaar al aardig vol zit. Ik heb enkel nog eraan toegevoegd om oude layouts en projecten te herstellen. Want sommige dingen laten los omdat ik toen goedkopere lijmen gebruikte dus lijkt het mij handig zo hier en daar dit weer te herstellen.

Nadat ik alle doelen dus voor mijzelf helder had ben ik alles netjes in mijn planner gaan zetten zodat ik gedurende het jaar kan afvinken wat ik af heb. (als je op de foto’s klikt kun je het wat van dichterbij bekijken) Onder de herstel pagina’s tab en de Trouwalbum tab heb ik nog geen uitwerkingen gezet omdat ik nog niet helemaal weet hoe en wat ik hiermee ga doen. Dat vul ik dus in zodra ik met het project echt aan de slag ga.

   

Dit zijn dus mijn doelen. Ieder kwartaal een update geven met hoever ik ben gekomen. En terwijl ik aan deze doelen werk ga ik dus zoveel mogelijk gebruik maken van de materialen die ik al in huis heb.

Liefs Linda

Positive SSL