Yes! Vandaag mag ik eindelijk dit leuke mini album aan jullie laten zien.

Ik heb zoveel plezier gehad tijdens het werken aan dit album. Nu vind ik de Kitten Smitten lijn van Doodlebug dan ook echt helemaal geweldig. Ik hou van hun schattige designs en toen ik de kit zag wist ik gelijk dat ik twee aparte mini albums wilde maken voor de foto’s van onze twee katten.

Deze week dus het album van onze eigenwijze kat Ziva aka Fatcat. Ze is een lekkerbek en eet het liefste de hele dag door. En gek genoeg is ze ook dol op stickerpapier en washi…het is dus altijd even opletten als ze bij mij in de kamer zit. Maar dat is ook weer wat ik zo leuk vind aan haar. Ze volgt mij overal en ligt het liefste ergens dicht bij ons in de buurt. Ze is een echte diva en dus wilde ik een mini album maken dat past bij haar karakter.

De basis van het album het ik gemaakt van cardboard en cardstock. Daarna ben ik lekker aan de slag gegaan met het papier en de stickers uit de kit. Aan de linkerkant zit een pocket waarin een 4×6 kaartje zit waar ik op de achterkant ook nog een mini layout heb gemaakt. En het album heb ik afgewerkt met het mooie Doodlebug lint.

In deze video kun je het hele boekje goed bekijken:

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te kijken en tot volgende week.

Liefs, Linda
 

Positive SSL