De Project Maak Het Op Uitdaging #1 staat in het teken van Washi tape.  De uitdaging bestaat uit 2 delen.

Deel 1: Opruimen van je Washi Tapes
Deel 2: Gebruiken van je Washi Tapes

Deel 1
In deel 1 daag ik je uit om eens goed door je voorraad van washi tapes heen te gaan. Welke tapes wil je bewaren en welke kunnen er weg. Zo heb ik vorig jaar een flinke stapel van mijn washi tapes uitgezocht en wat weg mocht meegenomen naar Plannercon Europe. Drie mega zakken vol. Het leuke is, tapes die ik echt niet leuk vond, waren anderen weer mega blij mee.
Nu het nieuwe jaar van start is gegaan ben ik nog eens een keer kritisch door mijn stash heen gegaan en heb ik weer washi tape uitgezocht die weg mag. Deze gaan in het knutselbakje van onze dochter. Die is er dol op en door haar steeds een eigen voorraad te geven voorkom ik dat ze aan de haal gaat met mijn mooie tapes. Want de angst om iets te gebruiken heeft zij namelijk niet. Bij haar gaat er zo een heel rolletje in 1x doorheen 🙂

Nadat je jouw voorraad aan tapes hebt uitgezocht is het tijd om ze op te ruimen op een manier dat voor jou handig is. Op dit Pinterest bord vind je hiervoor veel inspiratie.

Ik heb ervoor gekozen om mijn washi als volgt te bewaren:

Het grootste deel van mijn washi tapes heb ik op mijn hobbykamer in een la van de Ikea Alex ladenkast met daarin deze Ikea kruideninsert

Al mijn Doodlebug washi tapes heb ik op de hobbykamer in een kleine ladenkast waarin ik ook andere spullen van Doodlebug bewaar.

Mijn Carpe Diem planner washi tapes bewaar ik in een mandje van de Action op mijn bureau beneden omdat ik daar het meeste aan het plannen ben.

Nu je al deze inspiratie hebt gezien is het jullie beurt om aan de slag te gaan. Zoek je washi tapes uit en ruim ze op. Als je dit gedaan hebt deel dan zeker even een foto in de Facebook groep en op Instagram met  #PMHO & #projectmaakhetop .

Deel 2
Voor deel 2 van deze uitdaging daag ik jullie uit om aan de slag te gaan met je washi. Maak een mooie Layout of Kaart, gebruik het in je planner of maak er een leuk DIY project mee. Ga lekker creatief aan de slag en raak weer geïnspireerd door al je mooie washi tapes. Op dit Pinterest bord kun je inspiratie opdoen.

Ik heb voor deze uitdaging een pagina in mijn Travelers Notebook gemaakt. Ik het hiervoor washi gekozen die mooi bij elkaar pasten. Daarna heb ik ze boven elkaar over de hele breedte van de pagina geplakt om zo een achtergrond te creëren. Daarop heb ik mijn foto en een tipin gemaakt.

   

    

Giveaway
Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties. Ga dus lekker aan de slag en plaats een foto van je project in de Facebook groep en op Instagram met  #PMHO & #projectmaakhetop .

Onder alle inzendingen verloot ik op 22 Januari 2018 deze leuke koffie washi tape van Doodlebug.     

 

 

Positive SSL