Ik had besloten voor elk van onze katten (wij hebben 2 Ragdoll katten) een mini album te maken. Vier weken geleden heb ik jullie al het mini album voor Ziva laten zien en nu dan dus een album over onze andere kat, Chico.

Chico is een beetje een sufferdje. Hij wil heel stoer zijn maar doet vaak de stomste dingen. Hij volgt ons wat minder dan Ziva maar laat het wel heel duidelijk weten als hij knuffels wil want dan gaat hij gewoon voor je voeten liggen. Ook ligt hij graag op de laptop. Totaal niet handig natuurlijk maar wel heel schattig.

Voor dit album maak ik ook weer gebruik van de Kitten Smitten lijn van Doodlebug.

Bij het maken van dit album was de basis er natuurlijk al. Omdat alle mini album bladen wit waren van kleur heb ik dat als basis zo gelaten en ben aan de slag gegaan met het bekleden van de voor en achterkant. Daarna ben ik de foto’s gaan matten. Hierbij pons ik vaak dan nog even snel een banner uit het midden van het papier omdat je daar niets meer van ziet als je foto erop zit en zo maak je goed gebruik van het papier.

Toen de basis klaar was kon ik heerlijk duiken in de verschillende stickers en die cuts uit de odds&ends kit. Er zitten er zoveel in zo een pak dat er lekker veel keus was.

Ik heb mij echt heerlijk kunnen uitleven met dit album en ben zeer blij met het resultaat.

In deze video kun je het album en alle pagina’s goed bekijken.

Ik hoop dat jullie het weer een leuk project vonden.

Liefs, Linda

 

 

Positive SSL