En zo zit er ineens alweer bijna een jaar op. En dus tijd voor een korte terugblik en dan nieuwe plannen maken voor 2018 en verder gaan met de al gemaakte levensplannen. Want mensen die mij kennen weten dat ik niet echt iemand ben van enkel doelen per jaar te stellen maar ook graag levensdoelen opzet. Want soms lukt het gewoon niet om een doel binnen een jaar te bereiken en dat is niet erg. Het is belangrijk om te blijven beseffen wat belangrijk is voor jezelf en daaraan, ook na een tegenslag aan, te blijven werken.

Dus wat betekent dat voor mijn blog?

Blog in een nieuw jasje

Sommigen van jullie zal het al zijn opgevallen maar ik ben de laatste tijd druk bezig geweest mijn blog in een nieuw jasje te steken. En dan vooral mij meer te focussen op Nederlandstalige blog berichten. Eerst lag de focus op de Engelse blog berichten en hadden de Nederlandse berichten een apart klein hoekje en nu heb ik dit omgedraaid. Ik heb enorm veel Nederlandse volgers (dank jullie wel) en mijn video’s zijn ook veelal in het Nederlands dus leek het mij een logische stap om te nemen.

Design Team

Afgelopen jaar heb ik deel mogen uitmaken van het geweldige Design Team bij Scrapwereld. Dit was enorm leuk om te doen. Ik heb veel mensen kunnen inspireren met leuke blogs en tutorials en heb veel leuke mensen les mogen geven tijdens mijn speciale planner workshops. En ik heb natuurlijk een onwijs leuke tijd gehad met de teamleden. Helaas zit onze tijd als Design Team erop. Maar niet getreurd ik blijf bloggen, tutorials delen en in de toekomst komen er ook zeker (planner) workshops van mij. En ook de andere meiden blijven actief op hun blog dus blijf ons zeker volgen. En wie weet wat 2018 nog meer voor leuks gaat brengen!

Link blog Marloes
Link blog Edith
Link blog Petra
Link Instagram Marieke (heeft nog geen blog)

Project Use Your (s)Crap!
 

Het jaar begon met Project Use Your (s)Crap! Enorm veel mensen hadden zich hiervoor aangemeld bij de speciale facebook groep en met zijn allen hebben we tot aan de zomervakantie een hoop (s)crap spullen gebruikt. Er is veel gebruik gemaakt van de sketches en iedereen binnen de groep is erg behulpzaam om elkaar te helpen en te motiveren om toch echt de spullen die we al in onze stash hebben, daadwerkelijk te gebruiken.

Er is besloten om dit project in 2018 weer verder op te pakken want wij hebben allemaal nog genoeg stash die opgebruikt moet worden. Dus ook in 2018 zal ik jullie helpen en motiveren om je spullen die je hebt te gebruiken. Ik zal challenges opzetten, videos delen en nog veel meer leuks. Ik heb de groep wel opgesplitst in een Nederlandse en Engelse groep. Deze kun je hier vinden:

Project Use Your (S)Crap! 2018 – Engels
Project maak het op! 2018 – Nederlands

Facebook

     

Op Facebook ben ik ook druk bezig om alles weer eens te reorganiseren. Want bij een nieuwe vormgeving van het blog horen ook aangepaste groepen en pagina’s. Zo is er de Miss Lizzy pagina waarbij je mij kunt volgen waarin ik belangrijke linken deel en ook is er een aparte Miss Lizzy groep waar je ook gezellig met elkaar kunt kletsen en gerichte vragen aan mij kunt stellen.

Link Miss Lizzy pagina
Link Miss Lizzy groep

En dan zijn is nog een nieuwe planner groep die ik heb opgezet op mijn planner passie met jullie te delen.

Dutch Carpe Diem Planner Fans


Deze groep is voor alle Nederlandse planner fans die gebruik maken van een Simple Stories Carpe Diem planner.

Link naar Dutch Carpe Diem Planner Fans groep

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in deze groepen.

Instagram

Ik heb 2 accounts op Instagram. Mijn Miss Lizzy NL account waarin ik alle creatieve dingen deel en mijn Linda Derlagen account waar ik meer mijn lifestyle dingen deel.

Link naar misslizzynl account
Link naar lindaderlagen account

YouTube

 

Ik maak steeds vaker videos voor YouTube. Het is voor mij een leuke manier om mijn creatieve manier van werken met jullie te delen. Mijn plan voor 2018 is om hier lekker mee door te gaan.

Link naar YouTube kanaal

Pinterest

Op Pinterest heb ik allemaal aparte borden aangemaakt dus neem er gezellig eens een kijkje en volg die borden waar je interesse naar uit gaat.

Link naar Miss Lizzy NL Pinterest pagina

Op naar 2018

En verder zullen we gaan zien wat 2018 mij gaat brengen op creatief gebied. Ik kijk er naar uit mijn creatieve passie met jullie te blijven delen.

Liefs Linda

Positive SSL