Gister ben ik samen met mijn moeder naar de Knit & knot beurs in de Koepelhal, Tilburg geweest. Dit zijn speciale Haak- en Breidagen en echt een aanrader. Het is een kleine beurs maar met zoveel diversiteit dat het voelt als een grote beurs. Echt zoveel verschillende merken en materialen en vooral veel kwaliteitsgaren.

Je kunt er ook onwijs veel leuke mini workshops volgen tegen een kleine vergoeding en er zijn ook allemaal Masterclasses welke in een aparte ruimte gegeven worden. De beurs is ruim opgezet en je kunt dus makkelijk overal bij. Er is ook een speciale koffie en lunchruimte.

De enige minpunten vonden wij was dat de wc betaald was en dat als je niet zo bekend bent met waar de beurs is dit vanaf het station niet duidelijk aangegeven staat hoe je moet lopen. Gelukkig was mijn moeder er al vaker geweest. Maar dit waren dan ook echt de enige twee kleine minpunten van deze beurs.

Samen met mijn moeder heb ik echt genoten van de beurs. In deze video geef ik een impressie hiervan:

en hier ook nog een fotoimpressie

Deze beurs is echt een aanrader. In het najaar is er veelal weer een editie dus hou je van haken en breien zet deze beurs dan zeker op je kalender erbij.

Liefs Linda

Positive SSL