Toen ik de Kitten Smitten paper pack van Doodlebug goed bekeek viel mijn oog gelijk op het leuke 30×30 full size print vel. Ik vond deze zo mooi dat ik die echt ergens wilde ophangen of neerzetten in huis. Maar ja om hem nu gewoon zo op te hangen zonder er iets mee te doen dat is niets voor mij.

Nu heb ik het geluk dat ik een Silhouette Cameo bezit en ik besloot dus eens te kijken of er geen snijbestand van een foto frame te vinden was in de store. En al snel kwam ik op deze leuke 8×8¬†shadowbox frame van Lori Whitlock.

Deze bestaat uit verschillende onderdelen waardoor ik ervoor kon kiezen om de buitenkant te snijden uit wit cardstock en de binnenkant uit zwart cardstock. Ik vind zelf dat dit een mooi contract geeft.

Nadat alles uitgesneden was begon het plakken en in elkaar zetten. In deze video zie je hoe ik dat heb gedaan. Inclusief hoe ik een fout oplos want ook bij mij gaat er wel eens iets mis. Maar het is dan gewoon even creatief denken hoe je zoiets oplost.

Voor de rand heb ik besloten de rand die er omheen zat te gebruiken. Ik heb de rest niet gedecoreerd omdat ik echt de focus wilde laten op de print zelf. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die ook de full size prints in zijn geheel bewaren of er gewoon rigoureus het mes in zetten.

Liefs Linda

Positive SSL