Hoi allemaal!

Deze week zijn we op de Scrapwereld blog van start gegaan met de kennismakingsweek van alle Design team leden. Iedere dag stelt een Designer zich voor en vandaag is het mijn beurt. In dit bericht is een collage te zien van 1 van mijn favoriete projecten. Een 3D thee set volledig gemaakt uit papier. Het leek mij leuk om jullie een wat uitgebreidere kijk hierop te geven op mijn eigen blog. Dus hier komt het.

Ik heb deze thee set gemaakt voor mijn moeder haar verjaardag. Ik vind het erg leuk om iets persoonlijks te maken en te geven. En dus besloot ik aan de slag te gaan met de tea for you and me snijbestand van SVGCUTS.

Allereerst heb ik een shoplog video waarin jullie kunnen zien welke producten lijn ik heb gebruikt voor dit project:

Ik ben dus aan de slag gegaan met de Cream & Sugar lijn van Doodlebug. Ik vond die set zo toepasselijk en was vooral weg van het design papier met de kleine bloementjes. Nu heb ik voor dit project maar enkele papier vellen hoeven te gebruiken. Met alle andere materialen ga ik in de toekomst nog andere leuke projecten maken. Hou mijn blog dus in de gaten đŸ™‚

Aan de slag!

Als basis voor dit project heb ik gebruik gemaakt van cardstock. Deze is bij scrapwereld te verkrijgen in diverse kleuren. Het is mooi stevig papier met een fijne structuur. De silhouette heb ik ingesteld op cardstock met relief en op die manier ging het snijden van alle onderdelen perfect.

Daarna heb ik alle andere onderdelen uit het design papier gesneden en toen begon het in elkaar zetten. En geloof mij dat was nog een flinke klus! Ik heb het verdeeld over een aantal dagen en heb er zelfs nog op de Camping aan gewerkt. Telkens een stukje tussen alle andere bezigheden van de dag door.

Voor lijm heb ik gebruik gemaakt van Tombow lijm en Tacky glue. Deze twee lijmen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en ideaal voor dit soort projecten.

Zelf ben ik heel blij met het eindresultaat en mijn moeder vond het ook prachtig. Ze was vooral onder de indruk van het lepeltje dat ook helemaal uit papier is gemaakt. Al met al een leuk project om te maken en zeer geslaagd. Op naar het volgende project!

Liefs Linda

Positive SSL