Vandaag is het mijn dag om met jullie mijn eerste project te delen die ik heb gemaakt met mijn Design Team kit van Juni.

Omdat ik dol ben op het maken van 3D projecten heb ik besloten om het insta cube birthday snijbestand van Lori whitlock te gebruiken en deze pop up kaart te maken.

Het enige wat ik zelf nog heb toegevoegd aan de kit hiervoor is een vel blauw cardstock waaruit ik de basis heb gesneden met mijn silhouette cameo machine.  Ik kan echt niet meer zonder deze machine. Je kunt er zoveel leuke dingen mee maken!

Het leuke aan deze kaart is hoe deze oppopt tot een kubus zodra je hem uit het kaartdoosje haalt. In deze video zie je dit effect:

 

Als basis heb ik dus een vel 30×30 cm cardstock gemomen en heb ik uit de project life value kit wat kaarten gekozen die qua kleuren en design bij mijn ontwerp zouden passen. Ik heb de basis in het snijbestand met de silhouette uitgesneden en ben toen begonnen met het beplakken en vouwen.

Daarna kon alles in elkaar geplakt worden. Op you tube staat ook een instructiefilmpje van Lori whitlock zelf hoe je dit doosje in elkaar moet zetten. Erg handig dus.

Ik vind dit zo een leuk effect en ben erg blij met het eindresultaat. En zo zie je maar dat je een Project Life Value kit ook voor andere projecten kunt gebruiken door de simpele toevoeging van een vel cardstock.

Liefs Linda

 

 

Positive SSL